Your Account

Your Email Address
Your Password

Cards We Accept

BOX_INFORMATION_CARDelviscenko@gmail.com
BOX_INFORMATION_CARDelviscenko@gmail.com

Tell A Friend

 
Tell someone you know about this product.

Articles

January 20th, 11
Албания ме


TEXT_MORE

August 11th, 10
Albanian National Football Team

The TEXT_MORE

Who's Online

There currently are 5 guests online.

LIVE CHAT

Your Content here
links
Military Top rankings. War relics- militaria and collecting sites, world war history. ww2 militaria uniforms steel helmets

MilitariaWebring.com
The MilitariaWebring.com site is sponsored by WorldMilitaria.com.

Review albaniancorner.com on alexa.com
ALBANIA MOVIE DVD - I TETI NE BRONX - FILM SHQIP  [mov006]
 
ALBANIA MOVIE DVD - I TETI NE BRONX - FILM SHQIP 

TEXT_PR:  $9.99 

Quantity:     

TEXT_PD:

ALBANIA MOVIE DVD - I TETI NE BRONX - FILM SHQIP 

Filmi: I teti në bronx

Viti 1970, English: The bronxe bustInformacioni i ofruar nga AQSHF

Skenari: Dritëro Agolli Viktor Gjika 

Regjia: Viktor Gjika 

Aktore: Mevlan Shanaj (Ibrahimi) Bexhet Nelku (mesuesi) Vangjush Furrxhi (Arifi) Yllka Mujo (Alma) etj. 

Në përvjetorin e vdekjes së komisarit Ibrahim Kovaçi shtatë nga shokët e tij të luftës mësuesi Arifi Alma dr. Borova Andoni Rustemi dhe Xhemali shoqërojnë bustin e komisarit për në fshatin e tij të lindjes ku do t’i dedikohet një ceremoni përkujtimore. Gjatë rrugës secili nga ata sjell në mendje ngjarje të lidhura me jetën dhe luftën e Ibrahimit dhe konfrontimet me antogonistin Sali Protopapa.

English Synopsis: On the anniversary of commissar Ibrahim Kovaci’s death seven of his brothers in arms the teacher Arifi Alma dr. Borova Andoni Rustemi and Xhemali accompany the bust of the commissar at his native village where a dedication ceremony is to be held. On their way each of them recalls events linked with the life and struggles of Ibrahim and the confrontations with the antagonist Sali Protopapa.

Producent: Shqipëria e re 

Muzika: Kujtim Laro 

This product was added to our catalog on Thursday 06 January, 2011.

   
     
Reviews Add to Wish List